Våre tjenester

Solve Forretningspartner leverer helhetlige løsninger innen områdene IT, økonomi og HR. Vi går i partnerskap med deg som kunde og tilbyr skreddersydde tjenester. Vår oppgave er å løse dine forretningsbehov på en effektiv måte, slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

I Solve har vi lang erfaring med god forståelse for de støtteprosesser og administrative tjenester som en virksomhet trenger for å sikre robust og effektiv drift. Vi hjelper våre kunder til å etablere gode og hensiktsmessige systemer og rutiner. Vi benytter velprøvde og moderne verktøy innenfor regnskap, lønn, reiseregninger, prosjekter, HR-hjulet, medarbeiderundersøkelser og ERP, og kan veilede deg som kunde til å utnytte disse på best mulig måte. Videre har Solve en topp moderne serverpark for hosting av IT- og serverdrift.

Vi har opparbeidet oss en særskilt erfaring som forretningspartner for små og mellomstore prosjektorganisasjoner som befinner seg i en vekstfase. En virksomhet som når en viss størrelse vil møte krav og behov for å håndtere en rekke basisfunksjoner på en profesjonell og effektiv måte. Systemer og verktøy knyttet til blant annet lønn, regnskap og IT blir uunnværlige for virksomheten. Solve har verdifull erfaring i å utnytte slike systemer og lage skreddersydde løsninger tilpasset hver enkelt virksomhet.

Solve skal være en strategisk forretningspartner som i tett dialog med deg som kunde jobber fram optimale løsninger og leverer effektive tjenester. Gjennom tverrfaglighet og skreddersydde løsninger realiserer vi verdier for deg og din virksomhet.