Våre tjenester
  • Del:

Økonomi
IT
Rådgivning & Organisasjon

Solve Forretningspartner leverer helhetlige løsninger innen områdene IT, økonomi og Rådgivning & Organisasjon. Vi går i partnerskap med kunden og tilbyr skreddersydde tjenester. Vår oppgave er å løse kundens forretningsbehov på en effektiv måte, slik at kunden kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet.

I Solve har vi lang erfaring med og god forståelse for de støtteprosesser som en virksomhet trenger for å sikre robust og effektiv drift, og vi hjelper våre kunder til å velge de riktige systemer og rutiner som passer for dem. Vi benytter velprøvde og moderne verktøy innenfor kontorstøtte, reiseregninger, kommunikasjonsløsninger, lønn og ERP, og kan veilede våre kunder til å utnytte disse på best mulig måte.

Vi har opparbeidet oss en særskilt erfaring som forretningspartner for små og mellomstore prosjektorganisasjoner som befinner seg i en vekstfase. En virksomhet som når en viss størrelse vil møte krav og behov for å håndtere en rekke basisfunksjoner på en profesjonell og effektiv måte. Systemer og verktøy knyttet til blant annet lønn, regnskap og IT blir uunnværlige for virksomheten. Solve har verdifull erfaring i å utnytte slike systemer og lage skreddersydde løsninger tilpasset hver enkelt virksomhet.

Solve skal være en strategisk forretningspartner som i tett dialog med kunden jobber fram optimale løsninger for IT, økonomi og Rådgivning & Organisasjon. Gjennom tverrfaglighet og skreddersydde løsninger realiserer vi verdier for våre kunder.