Invitasjon til kurs fordelt over tre frokostseminarer: God personalhåndtering

Tenden Advokatfirma og Solve Forretningsparter inviterer til kurs fordelt over tre frokostseminarer i hver av byene Skien, Larvik, Sandefjord, Horten og Tønsberg

GOD PERSONALHÅNDTERING

Oppstart i den enkelte by - dato for første av tre frokostseminarer:

Skien: 7. november
Larvik: 8. november
Sandefjord: 13. november
Horten: 14. november
Tønsberg: 22. november

Påmeldingsfrist to dager før oppstart av det aktuelle kurset.

 

Påmelding her!

 

God personalhåndtering er lurt, lønnsomt og lovpålagt. Vi ønsker å få med oss næringslivet i regionen på å ha et mer bevisst forhold til temaet.

I samarbeid med Tenden Advokatfirma tilbyr vi nå et gratis kurs som gir en innføring i arbeidsrett og HR fra et arbeidsforholds begynnelse til dets slutt. Vi deler våre erfaringer slik at du kan unngå potensielle fallgruver og forbedre personalhåndteringen i bedriften. På det siste frokostseminaret bidrar også NAV Arbeidslivssenter ved Jørn Skille, Lars Trøan og "arbeidsgiverlos" Randi Ann Hansen med informasjon om nyttige verktøy for deg som arbeidsgiver.

Det enkelte frokostseminaret starter kl. 0815 og slutter kl. 1000. Det blir servert enkel frokost fra kl. 0745.

Foredragsholdere

Tonje H. Drevland, advokat i Tenden Advokatfirma ANS og jobber særlig med arbeidsrett, selskapsrett og transaksjoner. Har bakgrunn som advokat fra ledende advokatfirmaer i Oslo, og sitter blant annet i styret i attføringsbedriften i Fokus AS i Larvik.

Heidi Aas Larsen, partner og advokat i Tenden Advokatfirma ANS, arbeider hovedsakelig med arbeidsrett, selskapsrett og transaksjoner. Er mye brukt som rådgiver og forhandler i ansettelsesprosesser, arbeidskonflikter og omorganiserings- og nedbemanningsprosesser.

Erling Huus-Hansen, HR Manager og rådgiver i Solve Forretningspartner AS, har lang erfaring med HR-rådgivning. Han bistår bedrifter med både planlegging og gjennomføring av rekrutteringsprosesser, medarbeider- og lederoppfølging, organisasjonsutvikling og endringsprosesser.

Påmelding her!

Siste artikler
  • Invitasjon til kurs fordelt over tre frokostseminarer: God personalhåndtering
  • Medarbeidersamtaler - muligheter og utfordringer
  • Aktiv oppfølging av sykefravær er lønnsomt
  • Likviditetsprognoser