Kundecase Hymatek Controls as
  • Del:

Fleksibel partner

- Fleksibel partner

1. juli 2013 ble Hymatek Controls as skilt ut fra Rainpower Norge som et selvstendig selskap med Rainpower as som eier. Solve har vært en partner for Hymatek i denne prosessen. Solve skal også fremover levere støttefunksjoner til Hymatek innenfor IT, økonomi og kompetanseutvikling.

Hymatek bad Solve om bistand til nødvendige systemopprettelser og endringer i forbindelse med prosessen samt utvikling og drift av viktige støttefunksjoner. Dette er funksjoner som regnskap, finanscontrolling, prosjektcontrolling, lønn og opplæring.  Solve kjører i disse dager den første prosjektrevisjonen i det nye selskapet.

- Det gikk svært kort tid fra vi fikk henvendelsen fra Hymatek til vi gikk live, sier prosjektleder for Solve Andreas Indahl. Han har hatt med seg et tverrfaglig team med representanter for alle avdelinger fra Solve og mener at dette er en suksessfaktor for at alt kom på plass slik kunden ønsket det. Hymatek Controls uttaler at de er veldig fornøyde med det Solve har levert, og setter pris på fleksibiliteten og evnen til å snu seg rundt på tross av svært korte frister.

Hymatek Controls virksomhet omfatter fremstilling og salg av produkter som benyttes for regulering, styring og automatisering av kraftproduksjon. De produserer og leverer lagre, gir, tannhjulsutvekslinger og andre innretninger for kraftoverføring. Selskapet har 17 ansatte som er ledet av administrerende direktør Terje Åsmund Brekke.

Les mer om Hymatek Controls