Kundecase iFokus
  • Del:

iFokus barnehagene satser på realfag med ny avdeling i Larvik

- iFokus barnehagene satser på realfag med ny avdeling i Larvik

- For oss har det vært viktig med en samarbeidspartner som forstår vårt behov. 

Anja Sterner, leder for iFokus  barnehagene, er svært fornøyd med Solve sin bistand i teknisk planlegging og koordinering av ulike aktører til den nye fellesavdelingen i Hammerdalen. 

@pi-parken er en felles avdeling for iFokus barnehagene i Larvik, med fokus på realfag. Avdelingen åpnet nå ved skolestart og Solve har bistått med behovskartlegging, befaring av lokaler, teknisk planlegging og koordinering av de ulike aktørene. Prosjektet hadde en kort tidsramme og det var viktig at alt var klart innen fristen.

- For oss har det vært viktig med en samarbeidspartner som forstår vårt behov, og som gir råd om relevante og hensiktsmessige produkter, sier Anja Sterner, leder for iFokus barnehagene.

Barn ønsker å lære, og det er vår oppgave å gi dem muligheten til å utfolde seg i et miljø som er lagt til rette for læring. Vi mener at det realfaglige innholdet vi tilbyr gjennom @pi-parken, vil være med på å legge et godt grunnlag for barna når de begynner på skolen. IKT er en naturlig del av barns oppvekst, og det er viktig å kunne bli kjent med og håndtere dette som verktøy for læring og utvikling.

- Vi opplever at Solve leverer som forventet, forstår eventuelle utfordringer og behov, og følger opp umiddelbart. Takk til Solve og Lars Erik Lindhjem for at vi rakk å få det tekniske på plass før åpningen.

iFokus barnehagene eies og drives av iFokus AS. De består av 4 barnehager, iFokus Tjølling barnehage, iFokus Lysheim barnehage, iFokus Grevle barnehage og iFokus Torpeløkka barnehage. @pi-parken er en felles avdeling for disse med beliggenhet i Hammerdalen. Her vil alle skolestarterne i iFokus barnehagene være i minst 7 uker det siste året de går i en av barnehagene. 

Les mer om @pi-parken og iFokus barnehagene på deres hjemmesider