Kundecase NLI Subsea
  • Del:

Økt effektivitet med fleksible løsninger

- Økt effektivitet med fleksible løsninger

Flere av våre kunder ser nytteverdien av å benytte Micosoft Lync som erstatning for tradisjonell møtevirksomhet.

Microsoft Lync gir mulighet for sanntids utveksling og deling av informasjon mellom kollegaer, kunder og forretningsforbindelser. Dette resulterer i at bedriften du jobber for reduserer reisekostnadene, og du kan bruke verdifull tid på andre ting enn å reise til og fra møter.

Egil Solheim, konsernsjef i NLI Subsea, er en av våre kunder som aktivt har tatt i bruk Microsoft Lync i sin arbeidshverdag. Solheim opplever en mer effektiv arbeidshverdag ved bruk av Lync.

- Jeg benytter Lync ofte. Et av våre selskaper holder til i Odda og reisetiden dit er nærmere 5 timer i bil hver vei. Derfor blir det ikke ofte jeg reiser dit. Men etter at jeg tok i bruk Lync, har jeg nå nesten daglig Lync-møte med daglig leder i denne bedriften. Vi deler da skjerm for sammen å gjennomgå de samme dokumenter i tillegg til at vi snakker sammen gjennom løsningen. Dette bidrar til sparte kostander og mer effektiv tidsbruk for meg.

Ønsker du nærmere informasjon om Microsoft Lync, ta kontakt med Tom Erik Rogn. Om du allerede bruker løsningen, men ønsker kurs for å lære å utnytte mulighetene fullt ut, ta kontakt med Christian Hofsøy.