Kundecase Klaveness Footwear
  • Del:

Vi går i partnerskap med våre kunder

- Vi går i partnerskap med våre kunder

Klaveness Footwear går i 2014 gjennom store endringer med omorganisering og innføring av nytt ERP-system i konsernet. Nå faser de ut tjenester som tidligere ble utført internt, og vi i Solve er valgt som leverandør av lønns- og regnskapstjenester.

– Vi hadde behov for en pålitelig og faglig dyktig leverandør som kunne ivareta denne type tjenester for oss, sier John Richard Fossum, administrerende direktør i Klaveness Group. Han har god kjennskap til Solve fra tidligere.

– Vi erfarer at Solve leverer til forventning med høy grad av faglig kompetanse og profesjonalitet. Vi i Solve er glad for at Klaveness er godt fornøyd, og sier at de har tro på at de vil dra god nytte av partnerskapet i framtiden.

Klaveness Footwear AS er en skoprodusent med hovedkontor i Sandefjord, og har i tillegg datterbedrifter både i Sverige, Portugal, Polen og England. Samarbeid med medisinske fagmiljøer, ortopedisk ekspertise og forskningsinstitusjoner har bidratt til å gjøre Klaveness Footwear AS til en solid bedrift gjennom mer enn 50 år. Les mer om Klaveness Footwear på deres hjemmesider.

Les mer om våre økonomitjenester. Ønsker du mer informasjon, kontakt oss gjerne.